26 juni

Det här med att blogga när jag är hemma på lov är nog inte min starka sida men det får ni leva med!

Nu har ännu en midsommar gått, den firades i stugan med en del av släkten.

Igår var jag och hälsade på min lilla tremänning Lilly hon är bara ca 7 veckor (hon föddes 8 maj) och så söt :') jätte blåa och fina ögon!

Idag ska jag åka till mormor för att vara hus och kattvakt tills på torsdag så då lär det nog inte bli någon bloggning då knappt mobilen fungerar där och jag har inget internet..jaja jag har Marley i alla fall! :)


19 juni

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! <3



18 juni

Ja det var det här med bloggen också, men det händer inte så mycket som är värd att skriva om, dem senaste dagarna så har jag kört ganska mycket bil och pluggat teori och körningen tycker jag faktiskt går framåt och teorin går ju också framåt, men vi får se vad Agneta säger då jag ska på min första körlektion med henne på torsdag!

Imorgon ska jag och pappa i väg och klippa oss på morgonen, ska bli skönt att bli av med lite hår!

Just nu sitter vi och kollar på fotboll, Kroatien - Spanien men snart ska jag nog dra mig in till mitt rum och runda av kvällen med lite vänner (:

Det var allt för nu!
Sköt om varandra!

Skönaste stilen enligt Sixten!


11 juni

Idag har det hänt grejer!

Jag och mamma åkte så vi var till Sveg kl 10 idag, då skrev jag in mig på Agnetas Trafikskola och bokade min första körlektion (ahhhh...) sedan gick vi på banken, satte in pengar, skaffade en bankdosa och beställde ett nytt bankkort! Vuxenpoäng till mig alltså!
När vi kom hem så satte vi upp agilitybanan på gården (4 hopphinder, 1 "däck", 10 pinnars slalom och en lååång tunnel) så jag tränade lite med båda hundarna och sedan började jag även lära in slalom på Sixten (då hade jag bara 4 pinnar)!
Ikväll har jag varit ute och gått med hundarna och medan pappa har tittat på fotboll så har jag pluggat körkort! Imorgon ska jag tvinga mamma att köra med mig och sedan blir det mer körkortsplugg (jag har ju liksom ändå inget annat för mig, haha) sedan blir det nog lite agility träning också :)


Tack..

..för en trevlig dag och kväll! Nu blir det godnatt!


9 juni

Hej hopp!

Igår så fick jag äntligen sommarlov! Efter skolavslutningen så fick jag åka med Hanna hem, tack så mycket Hanna! Jag kom hem vid kl 7 och när jag kom hem så bytte jag om och sedan skjutsade mamma i väg mig till bystugan där Helena hade student firande, grattis Helena!

Sen bestämde sig jag och Helena för att åka till Sveg för att gå på mysen där det skulle vara fart men de var det då verkligen så vi åkte hem igen, men jag fick vissa mitt leg för att komma in i alla fall så det var ju kul, haha! ;) men det blev en tidig kväll, kom väl hem vid 12 :)

Och idag ska jag ha tårta för en del min släkt och så ska Helena och Hanna komma också :) lite sent födelsedag firande men det blir så när man bor så långt borta!


5 juni

Hej!

I söndags så kom pappa hit och hälsade på och med sig hade han en tårta, så himla gott! Tack pappa <3



Jag har inte riktigt haft tid för att blogga då jag har velat göra klart alla plugg innan sommaren, och nu är jag helt klar! Har precis haft nationell prov i matte B, så nu är det bara att hålla tummarna så jag fixar ett G!
Så ikväll blir det film mys med Marley har jag bestämt! Har inte riktigt hunnit med honom som jag egentligen vill men imorgon är vi ju lediga så ska vi hitta på något kul! Får se om vi åker till Karlstad och kollar på agility tävling eller om vi stannar i Forshaga och tränar och går långpromenad, har inte riktigt bestämt mig än.
Igår så tränade vi flyball (väldigt svårt att förklara om man inte vet var det är men hunden ska i alla fall trampa på en maskin så att bollen flyger i väg och så ska dem fånga bollen och komma tillbaka till föraren) jag tror det var typ 3 eller 4 gången som vi tränade det och Marley är så himla duktigt! Han har verkligen fattat hur man ska göra! :)

Nej det får räcka för idag, skickar med en bild på fina Sixten som Lotta tog när mamma och Sixten var här :)

image description


Just nu..

..är jag ute på morgon promenad nere vid älven tillsammans med min bästa vän <3


RSS 2.0