29 oktober

 
Idag har jag tatuerat mig! Och jag är så himla nöjd!
 
 
 
 
Stencilen på!
 
 
Så här långt hade vi kommit innan vi tog lunch!
 
 
 
Den är på gång!
 
 
 
Yey!
 
 
 
Nu är den klar! Wiiie!
 
 
Orginal texten!
 
 
Och orginal bilden!
 
Jag är som sagt jätte nöjd (ni får dock ursäkta för dem ganska dåliga mobilbilderna) och det kommer komma upp bättre bilder när den har läkt klart!
- Nu kommer Marley för alltid vandra vid min vänstra sida, vad som än händer! <3

(Det var Pontus som äger Alternative art här i Sveg som tatuerade mig!)

Sixten 5 år!

Grattis till fina Sixten som fyller hela 5 år idag!
Vi syns på fredag grabben! <3


6 oktober

ÄNTLIGEN så fick jag åka skridskor igen som jag har längtat!

Elin var snäll och följde med, började lära henne hur man åker bakåt och hur man gör "hockey stopp" hon lär sig ganska fort faktiskt! :)


5 oktober

Nu var det längesen jag skrev igen.

Det händer inte så jätte mycket som är värt att nämna, idag så hade vi skogsdag med klassen hela förmiddagen så kl 8 var det samling i skogen för lasta in burarna i bussarna och sedan bar det iväg mot skogen, halva klassen skulle göra sök och andra halvan spår, jag kommer ha spår fram till jul och sen byter man så då blir det sök.
Är inte så jätte förtjust över att behöva köra personspår då jag egentligen bara vill köra viltspår men då det ingår i kursen dressyr och eftersök B så är det bara att köra på!
Första spåret gick ganska bra förutom att han har så bråttom och andra spåret blev bara konstigt, jag tror att något/någon annan hade gått där men han hittade slutet i alla fall så de är huvudsaken!
Sen blev det att åka hem och bära in burarna igen och jag har haft ont i handleden och efter det så började det dunka jätte mycket i den, så efter vi hade varit och ätit så blev det skolsköterskan och så fick hon linda den. Imorgon är planen att åka in till Karlstad med några vänner och shoppa lite och på kvällen blir det förhoppningsvis skridskoåkning, som jag har längtat! Hur jag ska kunna knyta dem är dock en bra fråga men det ordnar sig nog!

Ha de bra!




RSS 2.0